Rakastu ranskalaiseen

1. Linkitäthän varsan sivuille kasvattajaksi Haras de Chandoir
2. Kasvatti tulee rekisteröidä, kasvattajaliite Chandoir (mikäli kasvatilla on liite) ja kasvattaja HARA1290. Syntymämaa ponikohtainen
3. Kasvatin sivut ilmoitettava kasvattajalle sovitusti.
4. Mikäli omistaja haluaa kasvatista luopua, tulee sitä tarjota ensin kasvattajalle.
5. Ainut vaatimus on, että kasvatin sivut pysyvät internetissä, muita vaatimuksia meillä ei ole. Sivut voi tallentaa Web Archiveen
6. Otamme kasvattimme takaisin vain ääritapauksissa (esim. kadonneet sivut) ja olemme silloin yhteydessä omistajaan sähköpostitse.

Tutustuthan myös kasvatusperiaatteisiimme

#4 Chandoir Redrum MYYTY
sukupuoli ori/tamma
rotu Ranskalainen ratsuponi (PFS 78.125%)
s. 00.06.2016
värivaihtoehdot rautias, musta, ruunikko, voikko, ruunivoikko, mustanvoikko
2-polvinen suku, koulupainoitteinen (vaB)
KTK-kelpoinen

i. Poniniemen Redreams (wpb 75%) KTK-II
e. Coeur de Cri (pfs 81.25%) KTK-II

Tässä varsassa yhdistyy kauneus ja kapasiteetti. Mielettömät liikkeet jo vauvasta asti ja mikä rohkeus! Tämä hyppää ihmisen kanssa vaikka kaivoon. Mielenkiintoinen suku, isä Redreams on Poniniemen alkutaipaleen welsh-suvun varsoja joka on omistuksessani tehnyt hyvän uran kilparadoilla. Rakenteellisesti helmi! Emä Couer de Cri on Chandoirin omia kasvatteja ensimmäisessä polvessa ja onkin oma silmäteräni. Tästä tammasta ei kovin montaa varsaa tulla tulevaisuudessa tekemään, joten tässä on nyt mahtava tilaisuus saada upea varsa upeasta suvusta.
#3 Chandoir Khalasar
sukupuoli ori/tamma
rotu Suomalainen ratsuponi (SRP 40.625%)
s. 00.06.2016
värivaihtoehdot rautias, musta, ruunikko
3-polvinen suku, koulupainoitteinen (vaB)
KTK-kelpoinen

i. Khalid al Sparta (ox) KTK-II
e. Clair di Noir (arp 81.25%) KTK-II

Jos jollain varsalla suku puhuu puolestaan niin tällä se sitä tekee ehdottomasti! Isäorilla Khalid al Sparta lähdettiin hakemaan arabialaisen tuomaa eleganttisuutta ja kevyyttä itävaltalaisen vankan ponin runkoon. Isälinja orilla on upea mutta harvinainen, joka saikin mielenkiintoni orivalinnoissa kohdistumaan juurikin tähän joutsenkaulaiseen hurmuriin. Emä Clair di Noir on ensimmäinen oma kasvattini kultaisesta orilinjauksesta Re Moir - Hesafrostyhickory. Tämän suvun ansaitsemat meriitit kertovat jo varmasti kaiken tarvittavan. Älä missään nimessä jätä tätä varsaa huomioitta, sillä jos varsalla on rakenne ja korvien väli kunnossa, niin ei siitä voi muuta tulla kuin paras.
#2 Cuor di Cocco MYYTY eepu
sukupuoli ori
rotu Poney Francais de Selle (PFS 56.25%)
s. 00.03.2016
värivaihtoehdot rautias, musta, ruunikko, voikko, ruunivoikko, mustanvoikko
1-polvinen suku, koulupainoitteinen (vaB)
KTK-kelpoinen

i. Cuor di Leone (pfs 75%) KTK-II
e. Citrouille (pfs 37.5%) KTK-II

Cocco on varsin uhkarohkea ja riiviömäinen tapaus, jonka jokainen jalka tuntuu olevan suhteellisen kevyt. Varsaa näkee erittäin harvoin seisomassa kaikilla neljällä jalallaan, menoa ja meininkiä siis riittää! Lopullista väritystä on tässä vaiheessa vielä vaikea sanoa, mutta vaihtoehtoja on vähintään yhtä monta kuin mitä tästä herrasta löytyy vaihteita! Kerrassaan upea ranskalainen suku, isä Cuor di Leone oma kermakakkuherrasmieheni, joka on tehnyt upean uran vaativalla tasolla ja kantakirjattu II-palkinnolle. Emä Citrouille on myös oma ranskantuontini, kuvankaunis ja vieläpä ylen kiltti! Tämäkin kantakirjattu II-palkinnolle. Varsasta povaan siis hyväluonteista kilpaponia, joka omaa erittäin laajan skaalan liikkeitä!
#1 Chandoir de Bronze MYYTY turjake
sukupuoli ori/tamma
rotu Poney Francais de Selle (PFS 43.75%)
s. 00.03.2016
värivaihtoehdot rautias, musta, voikko, mustanvoikko
1-polvinen suku, koulupainoitteinen (vaB)
KTK-kelpoinen

i. Romain du Belou (sf) KTK-III
e. Dernier Cri (pfs 87.5%) KTK-II

Tässä on tulevaisuuden liitokavio ja rusettihai kouluradoille! Erittäin hyvärakenteinen ja rohkea varsa, josta kasvattajana odotan paljon ja vähän päälle. Isä Romain du Belou on upea mustanpuhuva selleori, joka on kilpaillut urallaan menestyksekkäästi aina Grand Prix-tasolla asti, jossa se on sijoittunut 23 kertaa ja niistä voittoja jopa seitsemän! Myös orin jälkeläisnäyttö puhuu puolestaan, sillä poika Robillard du Roch palkittiin kertaheitolla kouluvarsojen laatuarvostelussa sekä kantakirjaustilaisuudessa II-palkinnolla. Emänä meillä on kuvankaunis kantatammani Dernier Cri joka on myös palkittu rakenteestaan II-palkinnolla ja sai paljon kehuja hyvästä rungostaan ja kuivista jaloistaan. Tämänkin ensimmäinen tytär Coeur de Cri kantakirjattiin II-palkinnolla ja on jo kerennyt niittämään mainetta kouluradoillakin.

© Haras de Chandoir ellei toisin mainita     Taustakuva © j0sh (www.pixael.com)     Muut kuvat © Laita tietokoneen hiiri kuvan päälle
Tämä on virtuaalitalli. This is a SIM-game stable.