Citrouille

Poney Francais de Selle (poniverta 37.5%) - tamma
Rautias · säkäkorkeus 147cm
rekisterinumero VH15-029-0636

*25.09.2014 - 6-vuotias, ikääntyy satunnaisesti (täyttänyt 4v. 27.08.2015)
Kasvattaja Haras de Frutes, Ranska (FR)
Omistaja VRL-08514

tämä on virtuaalihevonen - this is a sim-game horse
kantakirjattu KTK-II-palkinnolle tammikuun 2016 tilaisuudessa, pistein 17 + 19 + 17 + 19 = 72p.

Kuvaus tammasta

Kävin kiertelemässä erinäisiä talleja ystävättäreni kanssa vapaapäivän kunniaksi ; niin sanotusti vain katselemaan mielenkiintoisia poneja. Haras de Frutes'n omistajan olenkin tuntenut jo jonkin tovin ja aina salaa ihannoinut heidän kasvatustyötään. Heiltä kun tuppaa tulevan aivan mahtavia suoritustyypin poneja kouluradoille vuosittain. No eikös hän sitten vinkannut että kävisin kokeilemassa yhtä nelivuotiasta raakiletta, josko olisin kiinnostunut ja hän voisi neuvotella hyvän hinnan. Kuulemma oikein kivan sukuinen ja kaiken lisäksi hyvä käytöksinen. Mietin että varmasti olisi kiva saada edes yksi hyvä käytöksinen tamma meille Chandoiriin. Eiköhän tie sitten vienyt tämän oi niin kauniin tamman karsinan luo ja sieltä se jo minua tuijottelikin ihanan suurilla suklaarusina-silmillään. Aikani sitä siliteltyä suustani pääsikin että haluaisin sitä mielelläni kokeilla. Sydämeni oli sulaa laavaa (jälleen kerran). Selkään päästyäni istuin kunnolla alas ja otin ohjat samantien kunnolla käsiini, jotta näkisin heti alkumetreillä mikä tämä eläin oli eläimiään. Mutta ei mitään! Citrouille vaan kokosi itsensä, nosti selkänsä rutiininomaisesti ylös ja totesi että hommiin vain! Pakko myöntää että ehkä jopa kopautin pikkuisen liian kipakasti tammaa jalallani yhdessä kulmassa, mutta ei, ei mitään vieläkään! Ajattelin että a-haa, viimeistään laukkapätkällä se minut yllättää kepposillaan. Vaan taas jouduin nielemään sanani, koska tamma sen kuin porhalsi tyytyväisenä pärskähdellen eteenpäin. Ei hassu nelivuotias. Pirun Haras de Frutes ja heidän unelmaponinsa..

Citrouille omaa varmasti kaikista maailman eläimistä kilteimmän luonteen. Se ei tekisi pahaa ihmisellekään. Hoitaessa tamma on hyvin kiinnostunut kaikesta tekemisistäsi ja osallistuu mielellään harjaustalkoihin ja nostelemaan sinulle kavioitaan käskyttä tai ilman käskyä. Rakastaa kaulan rapsutusta yli kaiken! Nuoreksi tammaksi Citrouille on myös todella yritteliäs ratsu ja edelleenkin saan toitottaa sitä adjektiivia kiltti! Ei jekkuile, ei kyttäile, vaan herranjestas ; tekee töitä! Kehittymiseltään myöskin varsin nopea elikko mikäli minulta kysytään, sillä väistöt ollaan opeteltu ihan parissa kuukaudessa.

 © Marco Weber          © Marco Weber          © Marco Weber
Kuvissa esiintyvällä hevosella ei ole mitään tekemistä tämän virtuaalihevosen kanssa. || Horse in the picture has nothing to do with this sim-game horse.

sukutaulu


Citrus L'Mere ox
ox, prt, 149cm
Mosio ox
ox, trt, 150 cm
iii. Monsier ox
iie. Castanhes ox
Giryeu L'Mere ox
ox, rn, 148cm
iei. Gordon ox
iee. Nefertaria ox
Alter Omega
pfs 75%, rt, 144cm
Altropieno
nf, m, 145 cm
eii. Pianisto
eie. Right Away
Cometisosert
pfs 50%, trt, 141 cm
eei. Trusserdianio ox
eee. Guesswhat pottock

Isälinja Citrus L'Mere ox - Mosio ox - Monsier ox
Emälinja Alter Omega - Cometisosert - Guesswhat
Suvussa esiityvät rodut ox - nf - pottock

  

Jälkeläiset


01. o. Cuor di Cocco
18.03.2016
i. Cuor di Leone
02. o. Orivarsa
00.00.0000
e. Tammanen

Kilpailumenestys

Kilpailutietoa
Koulupainoitteinen, Vaativa B
Kilpailee porrastetuissa kilpailuissa.

KRJ maksimitaso: /
Kuuliaisuus ja luonne:
Tahti ja irtonaisuus:
Yhteensä
op.
op.
op.

KRJ-Cup sijoitukset
28.01.2016 - Hukkapuro Vaativa B KRJ-Cup - 3/296
Näyttelymenestys
27.12.2015 Yaryna, VSN-näyttelyt: RCH 10p.

Meriitit
ASES - All-Sim Evaluation Station
Premium-palkittu prosentein 57/100%


© Haras de Chandoir ellei toisin mainita     Taustakuva © j0sh (www.pixael.com)     Muut kuvat © Laita tietokoneen hiiri kuvan päälle
Tämä on virtuaalitalli. This is a SIM-game stable.