Achlis

British Riding Pony (poniverta 50%) - tamma
Punaruunikko · säkäkorkeus 145cm
rekisterinumero VH15-029-0637

*3.1.2013 - 12-vuotias, ikääntyy satunnaisesti (täyttänyt 4v. 5.12.2013)
Kasvattaja VRL-08514, Ranska (FR)
Omistaja VRL-08514

tämä on virtuaalihevonen - this is a sim-game horse

Kuvaus tammasta

Joskus sitä saattaa yllättää itsensä miettimästä että miksi meni laittamaan kyseisen ponin alunperinkään aluilleen. Eikö siitä vanhemmasta versiosta, eli äidistä, oppinut jo kantapään kautta ettei koskaan enää? Ei nähtävästi. Joku viisas muinoin sanoi että kaikkien tulisi tehdä päätöksiä päällään eikä suinkaan sillä sydämellään. No ehkä seuraavan kerran sitten. Achlis on pienestä pitäen ollut varsinainen hienohelma, tai sellaiseksi äitinsä toimesta opetettu. Mutta tämä yksilö on ehdottomasti jäänyt joksikin raakaversioksi, koska sen normaali käyttäytyminen on aina kerroin sata. Karsinassaan se ei voi missään nimessä olla, mikäli sitä ei ole huolella siivottu, ja esitteleekin mielellään vuoristovuohen taitojaan kiipeämällä karsinansa yli. Tai ainakin yrittämällä. Harjatessa pitää olla varovainen ettei vain suinkaan paina liikaa, tai saa ilkeän katseen itselleen. Ja voi että tuota ihoa. Mikäli suitsiin jää eiliseltä vähäänkään hikeä, niin voi olla varma että seuraavan käyttökerran jälkeen tamman naama on veriruvella. Ja Achlikselta ei kannata edes kysyä mielipidettä tähän.

Achlis ; tuo roomalaisen mytologian kummajainen ja herkkähipiöiden äiti. Suomenkielestä ei edes löydy adjektiivia kuvaamaan sitä, kuinka herkkä tämä leidi on ratsastaa. Pahintahan ei ole se itse herkkyys vaan syy ja seuraus. Mikäli ratsastaja ei pysty antamaan tammalle 100% tarkkoja tietoja seuraavasta tehtävästä vähintään kymmentä askeletta ennen (maximissaan kuitenkin kaksitoista askelta) puristamalla pakaralihaksiaan 2 desibelin voimalla yhteen, niin syttyy varmasti vähintäänkin toinen maailmansota. Tai sitä termiä käyttäisin sille fiilikselle, jonka saa syljeskellessään hiekanmurusia suustaan ja etsiessään omia raajojaan tantereelta Achliksen päätettyä lopettaa leikki kesken. Kyllä, se osaa pukittaa. Ja piruvie se on niin mahdottoman nopea. Meidän oripoikien kanssa kun on tottunut saamaan edes jonkun näköistä varoitusta ennen itse tapahtumaa, niin sitä on osannutkin valmistautua, mutta tämän tamman toiminta on jo melkein mielipuolista. Ei minkään näköistä varoitusta tulevasta! Ilopilleristä tappajaksi kahdessa sekunnissa. Jotta ei ainoastaan tamman huonoja puolia tuotaisi esille, niin on pakko positiivisena palautteena sanoa, että sittenkun kaikki sujuu hyvin ja kaikki inkkarit ovat ja pysyvät siellä kanootissa, niin on Achlis kyllä ihan super poni! Niin kaunis ja upea. Ja koskaanhan en maininnut etteikö ponia olisi kiva katsella, oi kyllä vaan! Katsoa, ihailla.. kaukaa.. aidan toiselta puolen.

 © S. Rossberg           © S. Rossberg           © S. Rossberg           © S. Rossberg
Kuvissa esiintyvällä hevosella ei ole mitään tekemistä tämän virtuaalihevosen kanssa. || Horse in the picture has nothing to do with this sim-game horse.

sukutaulu


Chim Jimméy
brp 50%, prn, 140 cm, KRJ-II
Mihyar ox
ox, prn, 157cm
iii. Abd Al-Rashid ox
iie. Rabi'a ox
Lowri van de Caddock
wb, trt, 132 cm
iei. Dai
iee. Blodéuwedd
Birak Asra
brp 50%, vprt, 141cm
Birat Ayak ox
ox, prt, 146cm KTK-III
eii. Bikr Bourkan ox
eie. Birak Arifa ox
Cariad y Goss
wb, rn, 142 cm
eei. Delfrydol Bonheddwr
eee. Sidan Machlud

Isälinja Chim Jimméy - Mihyar ox - Abd Al-Rashid ox
Emälinja Birak Asra - Cariad y Goss - Sidan Machlud
Suvussa esiityvät rodut wb - ox

  

Jälkeläiset


01. t. Tammavarsa
00.00.0000
i. Orinen
02. o. Orivarsa
00.00.0000
i. Orinen

Kilpailumenestys

Kilpailutietoa
Koulupainoitteinen, Vaativa B
Kilpailee pääosin porrastetuissa kilpailuissa.

KRJ maksimitaso: /
Kuuliaisuus ja luonne:
Tahti ja irtonaisuus:
Yhteensä
op.
op.
op.

KRJ-Cup sijoitukset
31.03.2016 - KRJ-Cup - Runoratsut Helppo A - 4/403

KRJ sijoitukset
5 KRJ-sijoitusta, joista 0 voittoa prosentein 00.00%
3rd 20.11.2015 Kilpailukeskus Holmberg - Helppo A
3rd 20.11.2015 Kilpailukeskus Holmberg - Helppo A
2nd 29.11.2015 Kilpailukeskus Holmberg - Helppo A
2nd 5.12.2015 Kilpailukeskus Holmberg - Helppo A
5th 8.12.2015 Kilpailukeskus Holmberg - Helppo A

Näyttelymenestys
00.00.0000 - Paikka - pt. tulos
00.00.0000 - Paikka - pt. tulos

Meriitit
ASES - All-Sim Evaluation Station
Premier-palkittu prosentein 68/100%© Haras de Chandoir ellei toisin mainita     Taustakuva © j0sh (www.pixael.com)     Muut kuvat © Laita tietokoneen hiiri kuvan päälle
Tämä on virtuaalitalli. This is a SIM-game stable.