Tervetuloa

© Gestüt Steendiek

Haras de Chandoir on virtuaalisessa Ranskassa sijaitseva täysin virtuaalinen ponitalli, jonka päätarkoituksena on painottua korkeatasoiseen kouluponi(siitos)toimintaan. Puitteet ovat EU-hyväksymät sekä tallimme käsittää kolmisenkymmentä karsinapaikkaa. Tarinamme sai alkunsa marraskuun hyisenä iltana vuonna 2012 kun vannoutuneeseen esteratsastajaan iski kolmenkympinkriisi ja tämän kylkiäisiksi tulikin sitten se vanhenemisen sivuvaikutus, nimittäin itsesuojeluvaisto. Kouluratsastus alkoikin tuntua turvallisemmalta vaihtoehdolta ja nopeasti sen saloihin jäätiinkin sitten koukkuun.

Panostamme rakenteellisesti täydellisiin poneihin, jotka pystyvät tekemään vahvan kilpailu-uran kouluradoilla. Näinpä kasvatamme suurimmaksi osaksi vain omiin tarkoituksiimme, mutta pyrimme tuomaan laadukkaita poneja myös kanssaharrastajiemme pariin. Rakastu ranskalaiseen-projekti käynnistyy maaliskuussa 2016. Projektissa pyrimme tuomaan ranskalaisia ratsuponeja koko kansan tietoisuuteen järjestämällä niille suunnattuja valmennuksia, kilpailuja sekä tilaisuuksia. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää, otahan reippaasti yhteyttä sähköpostitse. Vielä kerran tervetuloa sivuillemme ja toivottavasti viihdyt kanssamme!

Terveisin,
damn (VRL-08514)

Tutustuthan myös meidän tuontiponeihimme?
Sivuja päivitetty viimeksi 8.9.2016
"Chaqur Joei ja Kokostraum nyt VIR MVA Ch sekä Cugino Champion palkittu!"

Pidätkö meistä? Suosittele VRL:n tallilistalla!

© Haras de Chandoir ellei toisin mainita     Taustakuva © j0sh (www.pixael.com)     Muut kuvat © Laita tietokoneen hiiri kuvan päälle
Tämä on virtuaalitalli. This is a SIM-game stable.
web counter   kävijää 15.03.2016 alkaen.