Etusivu  Säännöt  Kalenteri  Laatuarvostelu  Yhteys


Ohjeet kutsujen luomiseen, osallistumiseen ja kilpailuiden anomiseen löytyvät TÄÄLTÄ

Kutsusivulta tulee löytyä vastuuhenkilön VRL-tunnus!
-ERJ:n ylläpito (Ilmoitus jätetty 19.2.2013)

2.9.2012 lähtien kaikki tulokset tulee lähettää Virtuaalisen ratsastajainliiton kautta!
-ERJ:n ylläpito (Ilmoitus jätetty 1.9.2012)

1.9.2012 lähtien kilpailuanomukset tulee lähettää Virtuaalisen ratsastajainliiton kautta. Tällä hetkellä sähköpostissa olevat anomukset hyväksytään vielä tämän illan aikana vanhaan kalenteriin. Tuloksien lähettäminen tullaan opastamaan myöhemmin.
-ERJ:n ylläpito (Ilmoitus jätetty 31.8.2012)

ERJ on perustettu aikoinaan omana itsenäisenä jaoksena jonka jälkeen se siirtyi Virtuaalisen Ratsastajainliiton (VRL) alaisuuteen. VRL:n tauon seurauksena niin ERJ, kuin monet muutkin jaokset, siirtyivät kuitenkin toimimaan taas itsenäisesti. Tästä muutoksesta johtuen porrastettuja- tai seurakilpailuita ei pystytä kuitenkaan järjestämään!

Esteratsastusjaos on ollut jo kautta aikain virtuaalimaailman yksi suosituimmista jaoksista, joten kilpailut eivät varmastikaan lopu kesken! Mukana menossa pyörii vielä kerran kuukaudessa järjestettävä ERJ Cup, josta kuitenkaan (kuin ei mistään muustakaan tämän hetkisestä kilpailuista) ei kerry rankingpisteitä, mutta silti se hyväksiluetaan laatuarvostelutilaisuudessa.

Pyrimme uudistamaan ERJ:n toimintaa aina tasaisin väliajoin ja mukavia uudistuksia on tulossa taas piakkoin lisää. Jokainen saa ideoida jaoksen kehitystä, mutta valitettavasti emme pysty aivan kaikkea kuitenkaan toteuttamaan. Tulevaisuudessa suunnitteilla olisi "arvokilpailuja", jotka olisivat erikseen suunnattu niin poneille kuin hevosillekin. Päämääränä olisi "Jokaiselle jotakin"-ideointi. Jos sinulla tulee jotain kysyttävää jaosta koskevissa asioissa, niin ylläpitäjään saa olla reippaasti yhteyksissä!

Terveisin ERJ:n ylläpitäjä, damn (VRL-08514)

01.02.2012 Sääntösivuilla muutoksia, päivitetty kalenterille uudet sivut.
24.11.2011 ERJ:n toimintaan tulossa uudistuksia!

  Ulkoasu © Leandra, kuvat © Andrea Lindenberg