virtuaalitalli - a sim game stable
Kasvatustoiminta

"Mistä on pienet ponit tehty"Sydämen asiana pidän ratsuponien kasvatuksen, vieläpä estepainoitteisten ratsuponien. Nykyään on hyvin vaikeaa löytää hyvälle esteponitammalle hyvää sulhasta, vaikka tämmöinen löytyisikin on se yleensä todella ahkerasti jalostukseen käytetty yksilö. Tämä on suuri osasyy siihen, että kasvattajat eivät pysty pitämään lupauksiaan laatuvarsoista. Mieti kuitenkin itse. Eihän niitä laatuvarsoja synny jos ei ole laatuvanhempiakaan? Ja kuka nyt haluaa samasta yhdistelmästä 1 000 ponivarsaa nurkkiinsa pyörimään? Ei. Ei se vaan niin mene. Siksi yritänkin nyt tuoda estepainoitteisia ratsuponeja enemmän esille, jota kautta jokainen jolla olisi edes vähän kiinnostusta näitä nelijalkaisia kohtaan, ryhtyisi näitä kasvattamaan ja kilpailuttamaan, jotta saataisiin niitä laatuvarsoja kuluttajille. Yksinkertaista, mutta vaikeaa toteuttaa.

Champ´ Poniesin kasvatit tunnistat loppuliitteestä -Champ. En lupaa täydellisen laadukkaita varsoja, mutta persoonallisia sekä hyppykyvykkäitä varsoja voin luvata. Minulle ei ole niinkään tärkeää onko tulevilla kasvateillani VIR MVA Ch sun muita arvonimiä, vaan pääasia on että ne menestyisivät esteratsastuksen parissa. Tämän takia kasvatamme estepainoitteisia ratsuponeja. Muutenhan ne voisi sineerata näyttelypainoitteisiksi ratsuponeiksi tai joksikin muiksi huuhaahömpötyksiksi. Pyrimme saattamaan kasvattimme mahdollisimman erilaisiin koteihin, mutta toki aktiivisiin. Haluan ottaa tämän asian siksi esille, koska onhan se ihan päivänselvää että jos myy 10 kasvattia samalle tallille ja tämä talli lopettaakin syystä jos toisesta kahden viikon päästä, niin sinulla on kerta slaakista 10 ponia sylissäsi ja mietit mitä teet niiden kanssa? Aivan. Ponimme muuttavat siis eri koteihin. Onhan tietenkin mahdollista saada vaikka 3 ponikasvattia meiltä juuri sinulle, ei se mahdotonta ole, vain järjestelmäkysymys.

Miten kasvattimme nimetään?
Kasvatusperiaatteisiimme kuuluu pyrkiä nimeämään kaikki kasvattamamme ponit omaperäisillä nimillä. Tietysti tammat saavat tammamaiset nimet ja orit orimaiset. Poikkeuksia saattaa tietenkin olla, mikäli ponin tulevalla omistajalla on hyvät perustelut miksi meidän orikasvatille tulisi nimeksi Cinderella. Nimet saavat olla huvittavia ja varsinkin todella ponimaisia. Näistä nimistä Champ' tunnetaan!

            KASVATUSTOIMINTA     MYYNTIEHDOT KASVATIT VUOSILTA 2008-2012

Etsitkö unelmien laatuponia?

Eikö meillä ole tällä hetkellä myytäviä vai eikö sieltä löytynyt juuri sinulle sopivaa yksilöä? Ei hätää! Gestüt Champ'n asiantuntijat auttavat sinua mielellään. Pyrimme löytämään juuri Sinun tulevalle ruusukeponille täydelliset vanhemmat, sekä otamme myös omia ehdotuksiasi tulevista vanhemmista vastaan. Se on helppoa, nyt ja aina! Täytä alla oleva lomake toiveittesi mukaan ja otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

Nimesi:
Sähköpostiosoitteesi:
Tallisi osoite:
Suvun pituus:
Lisätiedot:TÄMÄ ON VIRTUAALITALLI - THIS IS A SIM-GAME STABLE
© damn 2012 / hyppyrotta.net - Kaikkien kuvien © Hilde Hausgard - Kaiken materiaalin kopioiminen kielletty!